Dedi screenshot 0

Age ratingPEGI-3
التفاصيلالمراجعاتالنُّسَخالمعلومات

وصف لـ Dedi

DEDİ Güvenli Haberleşme Uygulaması, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir mesajlaşma uygulamasıdır. Dedi, aileniz ve arkadaşlarınıza mesaj alıp göndermenizi sağlamak için telefonunuzun İnternet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve konum gönderip alabilmek için SMS'ten Dedi’ye geçiş yapın.

Neden Dedi Kullanmalısınız?

★ DEDİ ÜCRETSİZDİR ★

DEDİ, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun internet bağlantısını veya varsa Wi-Fi kullanır. DEDİ tamamen ücretsizdir.

★ ÜCRETSİZ HD GÖRÜNTÜLÜ ARAMA ★

Dünya’nın herhangi bir yerinden, ailenizi ve arkadaşlarınızı ücretsiz sesli arayabilir ya da canlı görüşme yapabilirsiniz. Üstelik yurt içi ya da yurt dışı tüm görüşmeleriniz HD kalitesinde!

★ DEDİ KAYBOLAN MESAJLAR ★

Ayrıca bir sohbet içerisinde "Kaybolan Mesajlar" özelliğini aktif hale getirdiğinizde, gönderdiğiniz mesajın karşı taraf okuduktan belli bir zaman sonra silinmesini sağlayabilirsiniz.

★ DEDİ KAYITLARINIZI ASLA TUTMAZ, HER ŞEY ŞİFRELENİYOR! ★

DEDİ özel teknolojisi ile hiçbir şekilde yazışma ve görüşme kayıtlarınızı herhangi bir yerde tutmaz. Diğer haberleşme uygulamalarından ayıran en önemli özelliğidir.

★ UÇTAN UCA ŞİFRELİ, GÜVENLİ HABERLEŞME★

Tüm sesli ve görüntülü aramalarınız, dosya paylaşımlarınız, kısacası uygulama içinde gerçekleşen her şey üst düzey güvenlik protokolleriyle uçtan uca şifreleniyor.

★ GRUP SOHBETLERİ ★

Dedi Gruplar'da kişi limiti yoktur. Dilediğiniz kadar arkadaşınızı grubunuza ekleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle grup sohbetlerinin tadını çıkarabilir, böylece ailenizle ve arkadaşlarınızla kolayca haberleşebilirsiniz. Dilerseniz çalışma grupları da oluşturabilirsiniz.

★ VE ÇOK DAHA FAZLASI ★

Konumunuzu paylaşın, notlarınızı kaydedin, çeviri servislerimizi kullanın, bildirimleri ayarlayın, tek seferde birçok kişiye toplu mesaj gönderin ve çok daha fazlasını yapın!

* Veri kullanım ücretine tabi olabileceğinden bir veri planı kullanmanızı veya Wi-Fi’a bağlanmanızı öneririz.

---------------------------------------------------------

Sizden görüş almak bizi her zaman mutlu eder! Eğer bir öneriniz, sorunuz veya merak ettiğiniz konu varsa lütfen bize e-posta ile ulaşın:

dedidestek@btider.org.tr

Ve bizi sosyal medyada takip edin:

---------------------------------------------------------

DEDİ Secure Communication Application هو تطبيق مراسلة مجاني يمكن استخدامه على Android والهواتف الذكية الأخرى. ومع ذلك ، فإنه يستخدم اتصال الإنترنت الخاص بهاتفك أو Wi-Fi ، إذا كان متاحًا ، للسماح لك بإرسال واستقبال الرسائل إلى عائلتك وأصدقائك. قم بالتبديل من SMS إلى Dedi لإرسال واستقبال الرسائل والمكالمات الصوتية والصور ومقاطع الفيديو والمستندات والمواقع.

لماذا يجب عليك استخدامه؟

★ سعيد مجاني ★

تستخدم DEDI اتصال الإنترنت بهاتفك أو شبكة Wi-Fi إذا استطعت ، حتى تتمكن من إرسال رسائل أو الاتصال بأصدقائك وعائلتك. SAID مجاني تمامًا.

★ مجاني HD فيديو CALL ★

يمكنك الاتصال بأفراد عائلتك وأصدقائك مجانًا أو إجراء مكالمات مباشرة من أي مكان في العالم. علاوة على ذلك ، فإن جميع مكالماتك المحلية أو الدولية بجودة HD!

★ رسائل سعيد قال ★

أيضًا ، عند تنشيط ميزة "الرسائل المفقودة" في الدردشة ، يمكنك حذف الرسالة التي أرسلتها بعد فترة زمنية معينة بعد أن يقرأها الطرف الآخر.

★ لا تحتفظ بسجلاتك ، كل شيء مشفر! ★

بفضل تقنيتها الخاصة ، لا تحتفظ DEDI بسجلات المراسلات والمقابلات في أي مكان. إنها أهم ميزة تميزها عن تطبيقات الاتصال الأخرى.

★ كلمة المرور من نهاية إلى نهاية ، اتصال آمن ★

يتم تشفير جميع مكالمات الصوت والفيديو الخاصة بك ، ومشاركة الملفات ، باختصار ، كل ما يحدث داخل التطبيق من طرف إلى طرف مع بروتوكولات أمان عالية المستوى.

★ دردشات المجموعة ★

لا يوجد حد أقصى لعدد الأشخاص في مجموعات سعيد. يمكنك إضافة العديد من الأصدقاء إلى مجموعتك كما يحلو لك. يمكنك الاستمتاع بالمحادثات الجماعية مع أحبائك ، حتى تتمكن من التواصل بسهولة مع العائلة والأصدقاء. يمكنك أيضًا إنشاء مجموعات عمل.

★ وأكثر بكثير ★

شارك موقعك ، واحفظ ملاحظاتك ، واستخدم خدمات الترجمة الخاصة بنا ، وقم بإعداد الإشعارات ، وأرسل رسائل جماعية للعديد في وقت واحد وأكثر!

* نوصي باستخدام خطة بيانات أو الاتصال بشبكة Wi-Fi ، لأنها قد تخضع لرسوم استخدام البيانات.

-------------------------------------------------- -------

الحصول على تعليقات منك دائمًا يجعلنا سعداء! إذا كان لديك اقتراح أو سؤال أو سؤال ، يرجى الاتصال بنا عبر البريد الإلكتروني:

dedidestek@btider.org.t هو

وتابعونا على مواقع التواصل الاجتماعي:

-------------------------------------------------- -------

Dedi - إصدار 1.74.37

(11-01-2023)
نُسخ أخرى
ما الجديد- Tespit edilen hatalar giderildi.- Bazı cihazlarda yaşanan kamera problemi giderildi.- Bildirim sesi problemi giderildi.- Uygulama içinden video çekme özelliği eklendi.- Görüntülü arama özelliğine kalite seçimi eklendi.- Arayüz üzerinde düzeltmeler yapıldı.- "Son Görülme" özelliği eklendi.- "Görüntülü ve sesli arama özellikleri ayrıldı.- Mesajları sağa kaydırarak cevapla özelliği eklendi.

لا توجد آراء أو تقييمات بعد! لترك أول تقييم يرجى

1 Reviews
Info Trust Icon
تطبيق جيد نوصي بهلقد اجتاز هذا التطبيق اختبار الأمان من الفيروسات، البرمجيات الخبيثة أو أي هجمات خبيثة أخرى وهو لا يحتوي أي تهديد.

Dedi - معلومات APK

نُسخة APK: 1.74.37الحزمة: org.btider.dediapp
التوافق مع أندرويد: 7.0+ (Nougat)
المطور:BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İNTERNET GÜVENLİĞİ DERNEĞİسياسة الخصوصية:http://www.dedi.link/politika.htmlالأذونات:59